fbpx

Livet ombord

Mad og måltider

Der serveres 3 hovedmåltider om dagen. Det er meget forskelligt hvilke råvarer der er til rådighed i de forskellige byer vi proviantere i, men vores mad-ansvarlige ombord, sørger altid for at få mest muligt ud af de varer vi har til rådighed. Vi går op i at maden ombord er sund og varieret.

Slik og snacks er som udgangspunkt noget man selv køber individuelt, men vi laver dog jævnligt dessert eller eftermiddags-kage, når muligheden byder sig.

Der er drikkevand ombord, og til måltiderne er der øl, vin og sodavand.

allergi, vegetar m.m.

Hvis du har allergier overfor bedstemte madvarer, eller ting du af den ene eller anden grund ikke kan spise, er det vigtigt at du meddeler dette allerede når du køber din rejse. Da vi har begrænsede råvarer ombord, kan vi ikke altid imødekomme alles ønsker, men tag en snak med os, så ser vi hvilke muligheder der er.

aktiviteter, ture til land m.m.

Vi bruger altid vores viden og erfaring fra de områder vi sejler i, til at komme med forslag til aktiviter på båden, i vandet og på land. Det er dog altid op til jer som passagere, hvad I har lyst til at opleve og deltage i. Vi skaber rammerne for et eventyr, men det er op til jer at tage imod det.

søsyge

Katamaranbåde er som udgangspunkt mere stabile og rolige i vandet end alm. både, hvilket nedsætter risikoen for søsyge. Vi anbefaler dog altid at man tager noget forbyggende med hjemmefra, da det er utroligt ærgerligt at få ødelagt som tur pga. søsyge. Der vil ailtd være en risiko for dårligt vejr og uroligt vand.

Internet og mobildækning

Den billigste løsning er at købe et lokalt sim-kort med data når man lander, med mindre man har udenlandsdata i sit danske abonnement. Da vi sejler i mange forskellige områder, er mobildækningen meget svingende, men vi har oftest signal nok til at man kan bruge e-mail/facebook, når man vil sende et hilsen hjem.

Sejlads, vind/vejr og rute

Ruten er planlagt på forhånd, men da vi aldrig kan forudsige vind og vejr, kan det blive besluttet at ændre ruten undervejs, hvis kaptajnen vurderer at det er nødvendigt.
Vi tager gerne dig som passager med på broen og lære dig at sejle båden hvis du har lyst til det.

rygning og alkohol

Rygning er tilladt, men kun på badeplatformen hvor man ikke er til gene for andre. Vi har øl og vin til aftensmåltiderne, og nyder fra tid til anden en sundowner (eftermiddagsdrink) ombord.

daglige gøremål

Som passager på båden, har du ingen daglige pligter, men kan blot nyde din ferie. Dog er der masser af opgaver ombord som crewet på båden tager sig af, så man er altid mere end velkommen til at give en hånd med når der skal laves mad, rodes med motoren, eller andet. Det er samtidig en god mulighed for at lære noget nyt.

sikkerhed

Sikkerhed er en top prioritet på vandet. Alle nye passagere, får en sikkerhedsgennemgang ved ankomst.

Bad og tøjvask

Hygiejne er vigtigt – specielt i varmt klima. Vi stiller sengetøj og håndklæder til rådighed, og vasker dette jævnligt. Da vi har begrænset ferskvand ombord, bader man oftest ved at tage en dukkert i havet, hvor man kan vaske sig med sæbe, og derefter kan man skylle sig af med ferskvand. Fra tid til anden, er der ligeledes mulighed for et tage et “rigtigt brusebad” ombord.

Savner du svar på noget?

Udfyld her, så får du et helt uforpligtende opkald fra en af kaptajnerne, som kan svare på det meste.

Vind rejsegavekort

Få spændende indslag fra båden, inspiration fra rejse-bloggen og invitationer til kurser og arrangementer.

Vi trækker desuden lod blandt alle nye tilmeldte om et rejsegavekort på 1.000,- hver 2. måned.