fbpx

Praktisk information

Bor man på båden ?

Ja. Du får din egen køje i et delt dobbelt-værelse, som er din under hele rejsen. Hvis man ønsker lidt adspredelse, er der til tider mulighed for at tage en overnatning på land, ligesom at vi har telte og underlag ombord hvis man vil prøve at overnatte i naturen. 

Kan jeg rejse alene?

Det kan du sagtens! På langt de fleste togter, har vi gæster som rejser alene, og vi gør meget ud af at “matche” folk, så du ikke kommer til at dele kahyt med en person du ikke er tryg ved.

Hvad er inkluderet i rejse-prisen ?

Prisen på din rejse, inkludere alt ombord, hvilket vil sige værelse og køje, mad, drikke, brændstof osv. Alt hvad du køber i land er for egen regning. Samtidig er alle aktiviteter inkl. dykning, og lån af dykkerudstyr også inkluderet i prisen (noget udstyr skal du dog selv have med – læs mere her). Dykkeruddannelse købes separat.

skal jeg have en rejseforsikring ?

Af sikkerhedsmæssige årsager, kræver vi at du selv tegner en rejseforsikring hjemmefra når du rejser med os. Husk at sikre dig at den dækker dykkerrelaterede ulykker, hvis du har planer om at dykke med os på din rejse. 

hvordan bør jeg pakke ?

Det er vigtigt at du pakker i en “blød” taske som kan foldes sammen, da vi har begrænset plads ombord derfor ikke plads til tomme kufferter.

Der er lagner, sengetøj og håndklæder ombord.

Hvordan kommer jeg til og fra rejsemålet ?

Du skal selv sørge for fly/transport til og fra destinationen. Vi anbefaler at købe billetter i god tid, og bruge Momondo, eller anden prissammenligningstjeneste til at finde de bedste priser.

Flybilletter er ikke inkluderet i prisen, da vores passagerere ofte har andre rejseplaner før eller efter denne tur, og derfor ikke altid skal direkte til eller fra Danmark.

Skal jeg have erfaring med sejlads og dykning ?

Slet ikke. Det er frivilligt om man vil prøve kræfter med at sejle båden eller blot nyde udsigten, og alt hvad der handler om dykning, har du mulighed for at lære ombord, eller inden afrejse.

Er det muligt at stige på/af tidligere eller senere end aftalt ?

Svaret vil stort set altid være nej, da vi sjældent er tæt på en lufthavn undervejs på en rute, og det derfor er vanskeligt at komme til/fra båden. I helt særlige tilfælde kan der måske findes en løsning, men forvent det ikke.

Hvordan er visum-reglerne ?

Reglerne er individuelle fra land til land, og ændre sig jævnligt. Samtidig kan det have betydning om du har rejst i landet før, om du ankommer direkte fra Danmark osv. Det er altid dit eget ansvar at sørge for at dit visum er i orden inden indrejse, og vi anbefaler at man søger information på nettet, og evt. kontakter landets ambasade i Danmark og spørger til råds.

Skal jeg vaccineres ?

Ligesom med visum reglerne, er det forskelligt fra person til person, alt efter hvor på ruten du skal sejle med, og hvad du har af vacciner i forvejen. Vi anbefaler altid at du tager kontakt til en klinik som tilbyder rejse vaccinationer, og følger deres vejledning. Husk at være ude i god tid, da nogle vacciner skal gives af flere omgange, med uger imellem hver vaccine.

Kan jeg afbestille/annullere ?

Hvis du af den ene eller anden grund bliver forhindret i at tage afsted, tilbyder vi kun at refundere din rejse såfremt vi kan finde en anden passager til din køjeplads. Der fratrækkes et administrationsgebyr på 2500 kr.

Bør jeg tage valuta og kreditkort med hjemmefra ?

På de mange små-øer vi besøger undervejs, er det kun muligt at bruge kontanter eller at bytte sig til varer i de små lokalsamfund. Du kan ikke altid være sikret at der er hæveautomater ved ankomst, hvis der er tale om små byer/lufthave, så vil du være helt sikker så bør du veksle lidt hjemmefra, hvis du gerne vil kunne købe ting undevejs på din rejse.

Savner du svar på noget?

Udfyld her, så får du et helt uforpligtende opkald fra en af kaptajnerne, som kan svare på det meste.

Vind rejsegavekort

Få spændende indslag fra båden, inspiration fra rejse-bloggen og invitationer til kurser og arrangementer.

Vi trækker desuden lod blandt alle nye tilmeldte om et rejsegavekort på 1.000,- hver 2. måned.