fbpx

Vores vision

Da vi første gang så Utopia, var det ikke fornuften som talte til os. Det var ikke en velovervejet beslutning, og det var ikke en masse udregninger for at se om det var et rentabelt køb. Det som talte til os, da vi første gang gik rundt på båden, var ene og alene følelsen i maven. Vi så ikke ikke et køkken og en sofa, men et mødested hvor vi alle kunne dele vores oplevelser om aftenen. Vi så ikke en badeplatform, men derimod en legeplads hvor en masse eventyr under havets overflade kunne tage deres begyndelse. Vi så ikke et motorrum, men en adgangsbillet til unikke oplevelser over hele verden. Kort sagt – vi var ikke i tvivl!

Vores mål med Utopia, er at give jer adgang til de oplevelser som man ellers kun ser i “Kurs mod fjerne kyster” eller drømme om når naturprogrammerne ruller hen over skærmen. Det har i den grad ændret vores syn på tilværelsen og livet, at have fået de oplevelser vi har, og vi føler at naturen har så uendelig meget at byde på, som man simpelthen ikke må snyde sig selv for.

Utopia er et ønske om at bringe de fjerne omgivelser tæt på Danmark, og vi har gjort meget ud af at det skal være en båd med masser af plads og komfort, så man virkelig kan nyde at være ombord, men stadig en pris så de fleste kan være med.

Eventyr, unik natur og oplevelser for livet, skal ikke kun være for de få. På Utopia er der plads til alle typer af mennesker, alle aldersgrupper og alle færdigheder. Vi elsker at lære nye mennesker at kende, og den bedste følelse i verden, er at dele ud af de oplevelser, som vi er så priviligerede at have adgang til.

Velkommen ombord!

Julien og Morten 

Savner du svar på noget?

Udfyld her, så får du et helt uforpligtende opkald fra en af kaptajnerne, som kan svare på det meste.

Vind rejsegavekort

Få spændende indslag fra båden, inspiration fra rejse-bloggen og invitationer til kurser og arrangementer.

Vi trækker desuden lod blandt alle nye tilmeldte om et rejsegavekort på 1.000,- hver 2. måned.