Indonesien - Utopia Adventure

Indonesien

Fuldstændig uspoleret, uopdaget og med verdensklasse dykning

Helt uspoleret, og med verdensklasse dykning

Kom med os til fantastiske Indonesien og oplev uspolerede sandstrande, fantastisk natur med smukke paddehatte-øer, lokale stammer, og et undervandsmekka uden lige. Placeret midt i Koraltrekanten er Indonesien det sted i verden med den største variation af fisk, koraller og undervandsliv, og vores rute går bl.a. forbi Raja Ampat, som er på Top 5 over de bedste steder at dykke – i verden.

På grund af corona situationen ...

Har vi lige nu kun planlagt 1 togt, hvor vi bliver i Indonesien, og nyder området Raja Ampat, som er et af de mest uspolerede paradis på jorden, og på top 5 over de bedst bevarede dykkerområder i verden. Samtidig starter og slutter vi togtet i Sorong, så du har mulighed for at købe en returbillet hjemmefra og komme nemt til og fra båden.

Togtet varer 2 måneder, men vi kommer forbi Sorong midtvejs så du har mulighed for kun at tage med på første eller sidste del af togtet.

Togter i Indonesien

Udsolgt

Få pladser

Få pladser

Udsolgt

25. September – 27. November
Klik på område-navnene, for at se billeder fra området (åbner i et nyt vindue) På dette helt unikke 2 måneders togt, bliver…

Øvrige destinationer

Filippinerne

Maj 2020 – September 2021

Australien

December 2019 – Februar 2020

Filippinerne

Maj 2020 – September 2021

Australien

December 2019 – Februar 2020

Udsolgt

Tilmeld dig Utopias rejsenyt

Vær blandt de første til at modtage spændende rejseberetninger og nyt fra Utopia ude i den store verden. Her fortæller vi også om kommende infomøder, Dive Academy og andre nye tiltag.

Kontakt

Utopia Adventure

icon_phoneCreated with Sketch.

Skriv til os / Ring mig op

Udfyld formularen, så vender kaptajn Morten eller Julien tilbage til dig så hurtigt vi kan.

* skal udfyldes