Om Utopia - Utopia Adventure

Om Utopia

Mere end bare sejlads...

Eventyr, unik natur og oplevelser for livet bør ikke kun være for de få. Verden har så uendeligt meget at byde på, som man simpelthen ikke må snyde sig selv for — den venter bare på at blive opdaget og udforsket af dig. 

Vores vision med Utopia er at inspirere flere danskere til en anderledes form for rejse. En rejse, hvor man opdager og udforsker nye sider af verden — og måske endda sig selv. 

For os er Utopia indbegrebet af drømmen om at opleve uspolerede steder, som kun en båd kan sejle én ud til. Ud til sunde koralrev, afsides øer, lokalkulturer, og uberørte tropestrande. Når man er ombord på en båd er der en særlig, magisk stemning, og det er dén stemning, vi ønsker at skabe for vores gaster på Utopia på hvert eneste togt. Det er vigtigt for os at Utopia er en båd med masser af plads og komfort, så man virkelig kan nyde at være gast ombord, og ikke føle at man giver afkald på al privatliv.

Utopia er nemlig et flydende fællesskab, hvor der er plads til alle typer mennesker, aldersgrupper og færdigheder. Vi elsker at lære nye mennesker at kende, og den bedste følelse i verden er at dele ud af de oplevelser, som vi ombord på Utopia er så priviligerede at få adgang til.

Så sejl afsted med Utopia ud til uspolerede natur-, kultur- og dykkeroplevelser, og kom hjem med minder for livet.

Velkommen ombord!

Julien og Morten 

Kontakt

Utopia Adventure

icon_phoneCreated with Sketch.

Skriv til os / Ring mig op

Udfyld formularen, så vender kaptajn Morten eller Julien tilbage til dig så hurtigt vi kan.

* skal udfyldes