Båden - Utopia Adventure

Båden

Kom ombord på vores komfortable katamaran

Utopia er en 17 meter (55 fod) lang motor katamaran i 2 etager, med sovepladser til 10 personer. Den har 2 motorer på hver 150 hk, plads til 2.000 liter diesel og 500 liter benzin. Der er 1200 liter vand ombord, en watermaker, som laver 80 liter ferskvand i timen, og 8 store solpaneler på taget, som sikrer rigeligt strøm til de 8 batterier. Da det er en katamaran, stikker den kun 1 meter under havoverfladen, hvilket gør at vi kan komme frem til destinationer og naturoplevelser, som mange andre typer både ikke kan sejle ind til.

Rummelige kahytter

Der er 4 dobbeltkahytter på båden, som varierer lidt i indretning og placering. Alle kahytter er dobbeltkahytter, hvor man bor 2 personer sammen. Der er en dobbeltseng, som kan tilpasses med bl.a. en lille skillevæg, til de rejsende, der ønsker lidt mere plads og privatliv. Livet ombord på en båd er altid en smule tæt, hvilket også er en del af charmen, men i vores kahytter er der god plads til opbevaring af jeres bagage og en dør, som kan lukkes.

"Et-velfortjent-afbræk-væk-fra-det-hele" venter...

Chill-out på badeplatformen

Bagerst på båden er en stor platform hvor man kan hygge sig i sofaerne, bade fra bagenden af båden, grille på gasgrillen, fiske, eller hvad man nu har lyst til. Her er der også rigtig god plads til at gøre sit dykkerudstyr klar og hoppe i vandet, når nye eventyr venter under havoverfladen.

Plads til afslapning

På båden er der et stort køkkenområde, hvor kokken vil servere lækker mad til os ombord. Det er samtidig også et godt sted at hygge sig med et brætspil eller læse op på sin dykker-teori.

Trænger du til bare at nyde solen og slappe af, så er der et stort udendørsområde forrest i båden med liggemadrasser. På det øverste dæk er der et stort lounge-område med sofaer og den flotteste panoramaudsigt – et perfekt sted at nyde en sundowner.

Kontakt

Utopia Adventure

icon_phoneCreated with Sketch.

Skriv til os / Ring mig op

Udfyld formularen, så vender kaptajn Morten eller Julien tilbage til dig så hurtigt vi kan.

* skal udfyldes