Generelle betingelser - Utopia Adventure

Praktisk information

Hvad er inkluderet i køle-pengene?

Du betaler køjepengene på 250,- pr. dag, som dækker dit ophold på båden. Udgiften til mad/drikke og brændstof deler vi.

Hvad skal jeg forvente at betale udover køjepenge?

Udgiften til brændstof og mad, ligger typisk mellem 2000 og 2500 kr for 1 måned. Derudover betaler du 175,- pr dyk, hvis du vil med ud og dykke. Det dækker alt (lån af udstyr, luft odv.)

Bor man på båden?

Ja. Du får din egen køje i et delt dobbeltværelse. Hvis man ønsker lidt adspredelse, er der til tider mulighed for at tage en overnatning på land, ligesom at vi har telte og underlag ombord hvis man vil prøve at overnatte i naturen. 

Kan jeg rejse alene?

Det kan du sagtens! På langt de fleste togter, har vi gaster som rejser alene, og vi gør meget ud af at “matche” folk, så du ikke kommer til at dele kahyt med en person du ikke er tryg ved.

Hvordan bør jeg pakke?

Det er vigtigt at du pakker i en “blød” taske som kan foldes sammen. Du skal have min. 1 håndklæde og 3 lagener (alm. enkelt-lagener) med.

Hvordan kommer jeg til/fra båden?

Du skal selv sørge for fly/transport til og fra destinationen. Vi anbefaler at bruge Momondo, eller anden prissammenligningstjeneste til at finde de bedste priser.

Af- og påmønstring sker altid i en by, hvor det er til at komme til og fra med fly.

Skal jeg have erfaring med sejlads og dykning?

Slet ikke. Det er frivilligt om man vil prøve kræfter med at sejle båden eller blot nyde udsigten, og alt hvad der handler om dykning, har du mulighed for at lære ombord, eller inden afrejse.

Er det muligt at stige af/på tidligere eller senere end aftalt?

Som udgangspunkt kan vi ikke love det. Dog er vi jævnligt forbi land for at proviantere, så skulle der opstå et behov, så kan det som regel arrangeres at man kan komme af/på båden.

Hvordan er visum-reglerne ?

Visum-reglerne ændre sig løbende, så du er nødt til at undersøge med de lokale myndigheder (vi hjælper gerne).

Husk at det altid er dit eget ansvar at have styr på visum inden afrejse.

Skal jeg vaccineres?

Det er forskelligt fra person til person, og afhænger også af hvad du har af vacciner i forvejen. Vi anbefaler altid at du tager kontakt til en klinik som tilbyder rejse vaccinationer, og følger deres vejledning. Husk at være ude i god tid, da nogle vacciner skal gives af flere omgange, med uger imellem hver vaccine.

Kan jeg afbestille / annullere turen?

Hvis du af den ene eller anden grund bliver forhindret i at tage afsted, tilbyder vi kun at refundere din rejse såfremt vi kan finde en anden passager til din køjeplads. Der fratrækkes et administrationsgebyr på 2500 kr.

Bør jeg tage valuta med hjemmefra?

Det er som udgangspunkt en god ide at have lidt med hjemmefra, men det er dog nemt at hæve penge i Indonesien, så et kreditkort er fint.

Skal jeg have en rejseforsikring?

Af sikkerhedsmæssige årsager, kræver vi at du selv tegner en rejseforsikring hjemmefra når du rejser med os. Husk at sikre dig at den dækker dykkerrelaterede ulykker, hvis du har planer om at dykke med os på din rejse. 

Kontakt

Utopia Adventure

icon_phoneCreated with Sketch.

Skriv til os / Ring mig op

Udfyld formularen, så vender kaptajn Morten eller Julien tilbage til dig så hurtigt vi kan.

* skal udfyldes