fbpx

Ture på land

Både når vi er ombord, og når vi dykker ned under havets overflade, gemmer der sig fantastiske oplevelser.

Men, udover dette, byder turene på land, på et helt kapitel for sig selv!

Overnatning i telt

Ombord har vi telte og underlag til alle. De som har lyst, kan tage ind på land og overnatte. Det giver en helt unik mulighed for at komme tæt på naturen, og udforske de fjerneste steder af kloden.

Aftenhygge og mad ved bålet

En rigtig god måde at få lidt adspredelse fra livet ombord, er at tage en tur ind til vandkanten på de mange øer vi møder. Her kan vi lave mad over bål, og hygge os imens solen går ned.  Fra tid til anden, har vi været heldige at blive inviteret til at sidde med og spise sammen med de lokale på øen.

Lokalbefolkning og nye kulturer

En af de største oplevelser når vi rejser, er at møde lokalbefolkningen, på de steder vi besøger.
Det er fantastisk at opleve folk fra en kultur der er så forskellig fra det vi kender, og se hvordan deres hverdag fungerer. Vi bliver altid taget enormt godt imod og føler os virkelig priviligeret, at vi får lov at besøge dem på deres hjemmebane. Det er oplevelser for livet!

Fantastisk natur

At opleve naturen fra søvejen, er uden sammenligning den bedste måde at opleve på. Kun ved at rejse på den måde, får man adgang til steder som er helt unikke og uspolerede. På vores ture får du mulighed for at opleve ægte krystalblåt vand, grønne øer der tårner sig op, unikt dyreliv, vulkanøer, og “de der” hvide palme strande som de fleste kun får lov at opleve i lotto reklamerne.

Savner du svar på noget?

Udfyld her, så får du et helt uforpligtende opkald fra en af kaptajnerne, som kan svare på det meste.

Vind rejsegavekort

Få spændende indslag fra båden, inspiration fra rejse-bloggen og invitationer til kurser og arrangementer.

Vi trækker desuden lod blandt alle nye tilmeldte om et rejsegavekort på 1.000,- hver 2. måned.