Dykning - Utopia Adventure

Dykning

Tag udstyret på og lad dig langsomt glide ned under havoverfladen.
For en stund er verden ovenfor sat på pause, og hverdagens udfordringer forsvundet.

Dykning med Utopia

Under havoverfladen gemmer der sig en helt anden verden, som man først forstår når man oplever det på egen hånd. Vi har valgt at sejle rundt i Indonesien og Filippinerne, fordi her er nemlig nogle af verdens bedste og mest varierede dykkerområder – og vi glæder os til at vise jer vores favoritsites.

Ombord har vi dykkerudstyr og egen kompressor, så vi selv kan fylde luft i flaskerne. Det giver os mulighed for at lave mange dyk på en dag når vi er i de bedste områder. Efter mange års sejlads i netop Koraltrekanten, kender vi kender områderne rigtig godt, og mange af de dykkerspots, vi besøger, er nogle vi selv har opdaget – og som endnu ikke er offentligt kendt i “dykker-verdenen”.

Tag dit certifikat ombord

Hvad end du er nybegynder eller erfaren dykker som måske ønsker at tage næste skridt, så kan du gøre det ombord. Al teorien kan du klare hjemmefra bl.a. på vores eget Dive Academy, så du er klar til at hoppe i vandet når du ankommer til Utopia. Vi tager tingene i et tempo, hvor alle kan være med.

"Havet-er-skønt-eufori-og magiske-dykkerøjeblikke" venter...

Dykning i verdensklasse

Vi dykker ved Koraltrekanten mellem Indonesien og Filippinerne, som er verdenskendt for sit store, sunde marineliv. Her kan du opleve de mindste skabninger som søheste og nudibranchs, endeløse farverige koraller, store fiskestimer og en masse ‘big fish action’. Undervejs får du også mulighed for nogle af de helt sjældne oplevelser med bl.a. enorme hvalhajer, store manta rays og forskellige hajer. Uanset hvilket togt du er på, vil du komme hjem med en masse dykkerminder for livet.

Hule- og vragdyk

På vores togter elsker vi at udforske de spændende vrag fra bl.a. 2. Verdenskrig, som findes på havbunden. Det er en fantastiske fornemmelse at svømme lydløst gennem et skib, mens man forestiller sig hvordan det engang har været. På hule-dyk får du en helt særlig dykkeroplevelse. Det giver en ægte følelse af eventyr når man tager sin lygte frem og udforsker en mørk grotte. Har du let til klaustrofobi, kan du nøjes med at lyse ind og se, hvad der lever indenfor åbningen – måske en sovende revhaj eller skildpadde?

Andre oplevelser

Meget mere end dykning...

Kontakt

Utopia Adventure

icon_phoneCreated with Sketch.

Skriv til os / Ring mig op

Udfyld formularen, så vender kaptajn Morten eller Julien tilbage til dig så hurtigt vi kan.

* skal udfyldes