Hygge ombord - Utopia Adventure

Hygge ombord

Få et velfortjent afbræk med en masse hyggelige stunder ombord på Utopia.

Tid og plads til hygge

Selvom vi elsker at dykke og tage på små ekspeditioner inde på land, så er det nogle gange også rart ‘bare’ at hænge ud på båden og tage omgivelserne ind med en god bog, et spil eller måske…ingenting. Ombord på båden finder du en masse muligheder for afslapning og underholdning, både i fællesskab og for dig selv.

Intet slår en god gang brætspil

Det er altid hyggeligt med et brætspil, og ombord har vi et blandet udvalg til rådighed. Det er en god måde at slutte aftenen af eller måske mens I venter på aftensmaden. Uanset om du er til fantasispil, familiespil, eller poker, så er vi altid klar på en udfordring.

"Hyggeligt-samvær-på-den-helt-analoge-måde" venter...

Få en “sundowner” med udsigt

Solnedgangen er noget helt specielt når man er på vandet. Og når mørket trænger sig på, er der ingen bedre måde at vende dagens fælles oplevelser på end med en sundowner lavet af frisk frugtjuice eller en spændende lokal øl. Tag en kold drink i hånden, og kom med op i loungen eller op på taget af båden – så bliver det ikke smukkere.

Film-aftener på sofaen

Til de rolige, såvel som regnfulde, aftener, er der altid en god lejlighed til at smide sig i sofaerne oppe i loungen og nyde et glædeligt gensyn med den gamle danske filmklassiker, Martha. Vi har masser af nye og gamle film med ombord, så der vil være rig mulighed for at tage en slapper foran fjernsynet.

Andre oplevelser

Meget mere end hygge ombord...

Kontakt

Utopia Adventure

icon_phoneCreated with Sketch.

Skriv til os / Ring mig op

Udfyld formularen, så vender kaptajn Morten eller Julien tilbage til dig så hurtigt vi kan.

* skal udfyldes