Oplevelser på land - Utopia Adventure

Oplevelser på land

Udforsk små øer, hike rundt i uspoleret natur og mød smilende lokalsamfund

Gå på opdagelse i en helt uspoleret verden

Når vi sejler rundt på Utopia, kommer vi ofte forbi små øer, hvor der gemmer sig en masse fantastiske oplevelser. Vi møder stammer, som måske aldrig har set turister før, vi vandrer rundt i frodige jungler og kigger efter mystiske dyr, og måske vi finder et vandfald, vi kan bade i. De landbaserede oplevelser er mindst lige så stor en del af en rejse med Utopia som dem til vands. Her får du nemlig de autentiske oplevelser og uspolerede tropeøer, som vi alle går og drømmer om.

Autentiske møder med lokalsamfund og stammer

En af de største oplevelser vi har på Utopia, er at møde små lokale samfund rundt omkring i verden. Det er fantastisk at møde folk fra en kultur, der er så forskellig fra vores egen, og vi bliver altid taget imod med smil og åbne arme af de lokale. 

Fra tid til anden er vi blevet inviteret til at spise sammen med de lokale på øen, og vi føler os meget priviligeret over at vi får lov til at besøge dem på deres hjemmebane. Disse møder giver oplevelser for livet!

"Eventyr-som-kun-de-færreste-får-adgang-til" venter...

Junglevandring og vandfald

Vi lægger ofte for anker i små, tropiske bugter, så vi kan gå på opdagelse inde på de små øer. Måske vi leder efter en sjælden dyreart, måske vi følger en sti, som kan lede os til et vandfald, som vi kan svømme rundt i, eller måske vi slapper af på de gudesmukke strande. 

Naturen disse steder er så uspoleret, at det føles som om vi er de første, der har været her. Nogle steder kan vi også hike op til udkigspunkter eller små vulkaner – her føler man sig virkelig “on top of the world”.

Bålhygge og overnatning i telt

En rigtig god måde at få lidt adspredelse fra livet ombord er at tage en tur ind til vandkanten på de mange smukke tropestrande, vi møder. Her kan vi lave mad over bål og hygge os imens solen går ned. 

Ombord har vi telte og underlag til alle, hvis I skulle have lyst til at tage ind på land og overnatte. Det giver en helt unik mulighed for at komme tæt på naturen og se stjernehimlen (og måske Mælkevejen) fra nogle af de fjerneste steder af kloden.

Andre oplevelser

Meget mere end oplevelser på land...

Kontakt

Utopia Adventure

icon_phoneCreated with Sketch.

Skriv til os / Ring mig op

Udfyld formularen, så vender kaptajn Morten eller Julien tilbage til dig så hurtigt vi kan.

* skal udfyldes