Snorkling & fridykning - Utopia Adventure

Snorkling & fridykning

Tag snorkelmasken på, tag en dyb indånding og gå på opdagelse i nogle af verdens flotteste koralrev.

Snorkl som en fisk i havet

Du behøver ikke være dykker for at komme med ombord på Utopia. Vi tager ofte vores snorkelgear på og drager afsted på små ekskursioner, hvor vi kan udforske de mange farverige koraller. Koralrevene er blandt de sundeste og mest uspolerede i verden, og mellem de bløde og hårde koraller svømmer der utallige tropiske fisk, som var du i et endeløst akvarium. Nogle steder vil vi også få mulighed for at svømme rundt med manta rays og hvalhajer, så her hopper vi hurtigt i vandet med snorkeludstyret på!

Prøv kræfter med fridykning

Hvis du er til fridykning, får du også rig mulighed for at svømme lidt længere ned og se, hvad der gemmer sig under havoverfladen. Der er noget befriende ved at holde vejret og svømme flere meter ned til de lidt større fisk og op igen til overfladen.

Fridykning er både sjovt, men også teknisk, så hvis du har lyst til at udvikle dine evner som fridykker, kan man næsten ikke bede om bedre omgivelser. Vores kaptajn Julien er passioneret fridykker, så han giver gerne en grundig oplæring til de gæster, der ønsker at prøve fridykning.

"Farvestrålende-fisk-og-koraller-i-lange-baner" venter...

Andre oplevelser

Meget mere end snorkling og fridykning...

Kontakt

Utopia Adventure

icon_phoneCreated with Sketch.

Skriv til os / Ring mig op

Udfyld formularen, så vender kaptajn Morten eller Julien tilbage til dig så hurtigt vi kan.

* skal udfyldes