SUP & wakeboard - Utopia Adventure

Stand Up Paddle & Wakeboard

Med havet som vores legeplads, kommer du aldrig til at kede dig på Utopia!

Kom ned - eller op! - i gear på vandet

Ombord på Utopia har vi en masse udstyr, så du kan udforske de fantastiske omgivelserne på havet rundt om båden. Det giver både en god mulighed for at få lidt fysisk aktivitet, men også mulighed for at få lidt tid for dig selv. Der er så mange indtryk og oplevelser, som nogle gange absorberes bedst i slow-motion på et bræt. Til dem, der godt kan lide lidt fart over feltet, kan vi godt love at I får rig mulighed for at få jeres indre vandhund frem!

Udforsk omgivelserne på SUP

Vi har to SUP-boards med ombord på Utopia, som er til fri afbenyttelse for vores gæster. Stand-Up Paddle er en god måde at udforske havet på, hvor man ofte får en ny vinkel af omgivelserne – både naturen, men også af båden. Du kan padle rundt ved båden, eller måske ind til stranden, hvis vi har ankerplads tæt på. Derudover er SUP også en god motionsform, hvis du lige ønsker lidt fysisk aktivitet (og få lidt kulør samtidig).

"Zen-øjeblikke-og-(sjove)-maveplaskere" venter...

Udfordr dig selv på wakeboard

Til de fartglade, har vi også et wakeboard med ombord, som du frit kan bruge. Det er super sjovt og alle kan være med! De fleste kan snildt lære at sidde på knæ og blive trukket efter gummibåden. Derefter lærer du at rejse dig op på boardet. Når du er tryg ved det, opdager man hurtigt, hvor nemt det er at bruge sin kropsvægt til at svinge frem og tilbage på boardet. Wakeboarding er en hyggelig fælles aktivitet, hvor vi hepper på hinanden (også når man vælter) og mon ikke vi får gang i nogle små turneringer til dem, der vil være med i det!

Andre oplevelser

Meget mere end Stand Up Paddle og Wakeboard...

Kontakt

Utopia Adventure

icon_phoneCreated with Sketch.

Skriv til os / Ring mig op

Udfyld formularen, så vender kaptajn Morten eller Julien tilbage til dig så hurtigt vi kan.

* skal udfyldes