Paradis, fantastisk dyreliv og dykning i verdensklasse - Utopia Adventure

På grund af corona situationen ...

Har vi lige nu kun planlagt 1 togt, hvor vi bliver i Indonesien, og nyder området Raja Ampat, som er et af de mest uspolerede paradis på jorden, og på top 5 over de bedst bevarede dykkerområder i verden. Samtidig starter og slutter vi togtet i Sorong, så du har mulighed for at købe en returbillet hjemmefra og komme nemt til og fra båden.

Togtet varer 2 måneder, men vi kommer forbi Sorong midtvejs så du har mulighed for kun at tage med på første eller sidste del af togtet.

Paradis, fantastisk dyreliv og dykning i verdensklasse

Togt #1
Indonesien
icon_dateCreated with Sketch.
25. September –
27. November
icon_durationCreated with Sketch.
64 Dage
icon_all_inclusiveCreated with Sketch.

Gaste-togt

icon_priceCreated with Sketch.
Køjepenge 250,- pr. dag
icon_dateCreated with Sketch.
25. September –
27. November
icon_durationCreated with Sketch.
64 Dage
icon_priceCreated with Sketch.
Køjepenge 250,- pr. dag

Hvad kan vi opleve

Klik på område-navnene, for at se billeder fra området (åbner i et nyt vindue)

På dette helt unikke 2 måneders togt, bliver der mulighed for at opleve alt hvad Indonesien har at byde på, når vi starter i Raja Ampat med udgang fra Sorong. Raja Ampat figurerer på alverdens lister over den bedste dykning i verden, og det er ikke uden grund. Med et mantra, der siger “A Bit of Everything”, kan du i Raja Ampat opleve alt fra de mindste pygmæsøheste, som gemmer sig i flotte koraller, sjældne hajarter som wobbegong og walking sharks, til kæmpe stimer af fisk, som totalt omslutter dig på et dyk. Med et af de flotteste, mest farverige og sunde koralrev kan du godt glæde dig til at gå på opdagelse i Raja Ampats fantastiske undervandsverden, som bestemt lever op til sin Top 5 placering i verden.

Vi har lavet en rute, som giver dig alt det bedste fra området. Vi sejler bl.a. forbi magiske Mansuar Island, de fantastiske og smukke Fam Islands med det kendte Piaynemo viewpoint, og Friwinbonda. Det er natur som man normalt kun ser på postkort. Derudover kommer vi forbi Dampier Strædet, som bl.a. inkluderer dykkerspottet Blue Magic, hvor vi håber på at kunne dykke med de store oceanic manta rays.

På turen ligger vi også vejen forbi ø’en Misool, som ligger i den sydlige del af verdenskendte Raja Ampat. Det er et marine-beskyttet område og derfor et af de bedst bevarede naturområder i verden. Misool har desuden fantastiske ankerpladser i bl.a. afsides laguner, hvor man kan sidde og nyde de helt utrolige solnedgange, med et glas i hånden, og virkelig fornemme at man er kommet helt der ud hvor de færreste mennesker får mulighed for at opleve eventyret.

Vi skal også forbi Kri Island, som er verdenskendt for at have ét af de rigeste marineliv og koralrev. Under et dyk blev der spottet 374 forskellige arter af fisk, og her kan du også se kæmpe fiskestimer drøne forbi i tidevandstrømme. Vi kan derfor godt garantere, at dykningen ved Kri bliver en episk oplevelse!

Senere går turen til Wayag hvor vi får mulighed for at bestige en lille bjergtop i de tidlige morgentimer. Det er en skøn tur, hvor I vil få en solopgang I aldrig glemmer.
På vej op til Wayag udforsker vi bl.a Penemu Island, som er meget populær i dykkermiljøet, vi stopper ved den low-key og afslappende Batang Pele øgruppe, og endeligt cruiser vi forbi Kawe island, hvor vi kommer til at krydse ækvator! For dem som har mod på det, er der mulighed for også at dykke hen over ækvator, og få den oplevelse med på sin bucket list. Selvom følelsen af at svømme over ækvator er mindeværdig i sig selv, og hvem ved – måske gemmer der sig nogle særlige ritualer når man i sømandsverdenen krydser ækvator :).

På turen får vi også mulighed for at ligge vejen forbi et på resort med fællesspisning, hygge og selvfølgelig et par sundowners, hvis man er til det.

Togtet slutter i Sorong, og selvom I måske ikke er klar til at forlade Raja Ampat, vil I helt sikkert komme hjem med en masse eventyr i bagagen!

Højdepunkter

 • Raja Ampat: top 5 over verdens bedste dykkerområder.
 • Verdens rigeste marinebiodiversitet
 • Sjældne dyr som Wobbegong sharks og Walking sharks
 • Fantastiske viewpoints bl.a. ved Piaynemo
 • Idylliske og tropiske strande og klippeformationer
 • Dykning med Oceanic manta rays
 • Ækvatorsejlads, med mulighed for at svømme eller dykke over ækvator
 • Sejlrute

  Inkluderet

  Ikke inkluderet

  Kom ombord på Utopia. Eventyret venter...

  Det siger gasterne...

  ChristianDall_Profile

  Brugte en måned på Utopia og det var fantastisk! Vi dykkede flere gange om dagen og sejlede omkring great barrier reef! Kæmpe oplevelse og stor tak til den fantastiske besætning om bord! Kæmpe anbefaling herfra!

  Christian Dall
  Togt #1, Australien, november 2019

  Australien, Great Barrier Reef

  LasseDrud_Profile

  Kan på det varmeste anbefale at opleve verdenen med Utopia Adventure! Morten og Julien er begge kompetente, og skaber tryghed både på og i vandet! Tog dykkercertifikat hos dem, og følte mig ikke utryg på noget tidspunkt.

  Lasse Drud-Lund
  Togt #1, Australien, november 2019

  Australien, Great Barrier Reef

  SanneSkytte_Profile

  At rejse med Utopia var en mega fed oplevelse! Morten og Julien er to meget imødekommende kaptajner, hvor man kan mærke, at de brænder for det de laver! Dykning var i topklasse! Og at sejle rundt på Great barrier reef var så ubeskriveligt smukt! I får mine varmeste anbefalinger! Er klar på at tage afsted igen 😉

  Sanne Skytte
  Togt #1, Australien, november 2019

  Australien, Great Barrier Reef

  Lignende togter

  Udsolgt

  Få pladser

  Få pladser

  Udsolgt

  25. September – 27. November
  Klik på område-navnene, for at se billeder fra området (åbner i et nyt vindue) På dette helt unikke 2 måneders togt, bliver…

  Tilmeld dig Utopias rejsenyt

  Vær blandt de første til at modtage spændende rejseberetninger og nyt fra Utopia ude i den store verden. Her fortæller vi også om kommende infomøder, Dive Academy og andre nye tiltag.

  Kontakt

  Utopia Adventure

  icon_phoneCreated with Sketch.

  Skriv til os / Ring mig op

  Udfyld formularen, så vender kaptajn Morten eller Julien tilbage til dig så hurtigt vi kan.

  * skal udfyldes