fbpx

Hvor skal dit næste eventyr gå hen?

Indonesien

Februar 2020 til Maj 2020

Indonesien er det sted i verden, som har størst variation af fisk, koraller og undervandsliv. Vores rute går bl.a. forbi Raja Ampat, som er på top 5 over de bedste steder i verden at dykke. Samtidig er Indonesien et af de få steder i verden, hvor turistmen ikke har taget over, og du kan stadig opleve fantastisk natur, og møde lokale stammer, som for nogens vedkommende aldrig har set en iPhone.

Filippinerne

Maj 2020 til September 2021

Naturen bliver nævnt igen og igen når man taler om Filippinerne, og det er ikke uden grund. At sejle rundt mellem de 7.000 ø’er, den ene mere smuk end den anden, er alt hvad man drømmer om. Krystalblåt hav, hvide sandstrande. og et helt fantastisk undervands liv, hvor vi kommer ned og dykke med alverdens fisk, hajer, hvaler og smukke koraler. En bådrejse på filippinerne, er en helt fantastisk måde at opleve landet på, da det giver mulighed for at komme til de helt fjerne områder hvor turisterne ikke kommer, og opleve det “ægte” Filippinerne.

Udsolgt

Australien - Great Barrier Reef

Oktober 2019 til Februar 2020

Fantastiske nationalparker, med smukke vandfald og et helt utroligt dyreliv, gør Australien til det perfekte sted at tage på eventyr rejse. Samtidig gemmer der sig under havoverfladen, en helt verden for sig, når verdens største koralrev byder på flere end 30 arter af hvaler og delfiner, 1500 arter af fisk, og 6 arter af skildpadder. Dykning på Great Barrier Reef er et must-do for eventyrlystne.

Savner du svar på noget?

Udfyld her, så får du et helt uforpligtende opkald fra en af kaptajnerne, som kan svare på det meste.

Vind rejsegavekort

Få spændende indslag fra båden, inspiration fra rejse-bloggen og invitationer til kurser og arrangementer.

Vi trækker desuden lod blandt alle nye tilmeldte om et rejsegavekort på 1.000,- hver 2. måned.